Det skal være Joe Cocker marked

Det skal være Joe Cocker marked

Pinefuld skærme af fattige theatrics undladt at underholde mit sind en nylig lørdag aften. Jeg rullet på tværs af flere tv-kanaler håber på et spændende program. Endelig, en bestemt koncert fascineret mine sanser. Der udførte på scenen en af rock and roll’s mest udtryksfulde sangere.
Med hver bit i sin legendariske krampagtig stil fastspændte Joe Cocker ud hver sang med lidenskab og entusiasme. En ensom mand repræsenteret af en kedelig silhuet og udtryk for livet er kompliceret sorger flettet gennem ord af beroligende enkelhed. Den tågede fase komplimenteret hans røget stemme som hans tekster inviteret hver lytteren til at dele hans sjæl. Han var ældste musiker med lektioner til at undervise.
Den engelske født Cocker, nu i hans begyndelsen af tresserne, har været at levere de samme krampagtige “luftguitar” ydeevne i årtier. Hans musik har udholdt kritikere, modeluner og livsstilsændringer. Hvem kan modstå melodier af “Hørte det gennem Grapevine” eller “Op hvor vi hører til?”
Måske nogle mennesker håne hans unikke musikalske levering, men hans melodier tale til sjælen.
Til tider sine trækninger bliver lidt distraherende, men i sidste ende, hans koncert er en magisk blanding af R&B påvirkninger, solid rock and roll og rytmiske evangeliet.
I sidste ende, har denne diversificerede musiker hersket gennem de gode tider og dårlige.
Nå, skal det være Joe Cocker marked.
Til tider er det nuværende aktiemarked utålelig og vanskelig at se. Ligesom Cocker synes det undertiden forvredne og ude af kontrol. Op-og nedture kan være foruroligende, men i det lange løb koncerten leverer melodier af glæde. Når showet endelig konkluderer, cheers publikum for et ekstranummer.
Som investor, kan du være hepper for et ekstranummer. Renten synes uønskede og aktiemarkedet volatilitet kan har du nysgerrig omkring fremtiden.
Holde dit fokus på en forudbestemt slagplan. Ignorere kortsigtede distraktioner og lære at investere i området bundet markeder. Tillad ikke op-og nedture at afskrække dig og med alle midler undgå at gøre retsafgørelser ved synet alene. Ved dine holdninger og årsagen til optagelse i porteføljen. Holdbarhed er nøglen, og din risiko tolerancer, tidshorisonter og/eller mål skal prioriteres. Sammen, kan du og markedet leve i harmoni.

super-admin