Hvordan man undgår problemer med, når din forretning går Under

Hvordan man undgår problemer med, når din forretning går Under

Alle, der starter egen virksomhed har store forhåbninger og masser af grunde til, hvorfor de skal lykkes. Din idé kan være bedst af dette årti, og du kan have al den støtte du tror, du har brug for.

Derefter kommer ud af det blå et problem du aldrig forventet. For en virksomhed løb deres reklamebudget ud lige før deres service fanget med kunder.

For en anden virksomhed kom salg så hurtigt, at de skulle ansætte masser af nye medarbejdere. Håbet var, at den store regning af alle ansatte er opfyldt i den nærmeste fremtid af konstant stigende forretning. I stedet, business begyndte at falde, forlader ejer brød og betale store gebyrer til staten, efter hun blev tvunget til at lade sine arbejdstagere gå.

Selv den mægtige Amazon-com måtte næsten lukke sine døre i sine første år, da penge løb ud før betydelige salg begyndte at kommer. Amazon var næsten historie før det begyndte.

Den gode nyhed, er som regeringens Small Business Administration attesterer, at næsten alle små virksomhedsejere samle stumperne op og begynde igen. Ofte lykkes deres næste venture. Og økonomer peger på dette forhold som en af grundene til vores amerikanske økonomi er så robust.

Ingen tvivl om det: det kan være meget hårdt på at ejeren, når en virksomhed undlader. Kreditorerne kan tage dit hjem, din bil, og sætte økonomisk belastning på din familie, der kunne efterlade din relationer i kaos.

Nogle vil fortælle dig at optage for at beskytte dig selv mod konkurs, men juridiske eksperter siger kreditorer kan stadig komme efter dig.

Uanset hvad du gør, må ikke erklære konkurs, medmindre det er absolut sidste valg tilgængelige for dig. Kongressen har vedtaget nye love, der gør konkurs et endnu dårligere valg end tidligere. Forstyrret leverandører, kreditorer og kunder kan gøre for at du aldrig får endnu et skud på at eje en virksomhed.

I stedet arbejde ud overens med dem, som du skylder penge, og betale din gæld gradvist over tid. Selv om du har fået en meget lang vej at gå, kan betaler selv lidt ad gangen holde ulvene fra din dør.

Det er også god idé at søge kredit rådgivning. En specialist i små business turnaround kan hjælpe dig med at finde ud af måder at holde din aktiver og stoppe samlere fra kommer efter dig. Rådgiver kan også træne overkommelige vilkår til at opfylde din gæld.

Ofte, er virksomhedsejere overrasket over hvor nemt det kan være at komme ud fra under business gæld. Efter alt, afhænger vores Fællesskabernes futures forretningsfolk at komme op og prøver igen.

super-admin